You can replace this text by going to "Layout" and then "Edit HTML" section. A welcome message will look lovely here.
RSS

06 May 2011

DaLam diLeMa ???

assalamualaikum all bloggers n readers~..
haha,,,wat date is today??
6 may 2011 !..

actually,,,miss blog sentiasa tertunggu akn hari pada tarik ini~~
nk tawu kenape??...alaaaahh,,,sume da tawu...kan3?

yeah !,,, ari RESULT UPU kuar~!! betul3...
ermm,,,mule2 tu s0n0k bile cek2,,,dpt USIM~
mmang diidamkan nk UIA OR USIM...
luckily,,,dpt jugak USIM...=)

but,,,yg unhappily nyer...=(
dpt kos sc n technology....ouh,,wat is that??...nk jadi ape nty??

I WANT TO BE A DOCTOR~~!!!...
isk3333,,,,*crying in my heart :'(

s0,,right now,,miss blog xtawu la which one nk pegi ...
""USIM or KOLEJ MARA KULIM ??..""

if nk pegi matriks,,,memang kene kuat...~!!
kene pulun habes-habesan...bru boleyh pass!~

hermmm,,,ya Allah...permudahkanlh urusan hambaMu ini ya Allah.. :'(
semoge dpt mmbuat keputusan yg terBAIK~ amin..

okayh,,,gambar2 d USIM...
sbg selingan~~ ^_^..gmbar kolej mara kulim dah tunjuk kan..?



~BADGE~


~PINTU MASUK~



~BANGUNAN CANSELORI~


~MAP USIM~




miss blog~

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 BuDaK BaiK:

Ibnbakr said...

Salam..

sekadar bg pendapat,apa yg ana dpt tahu dr kwn2,insyaAllah,mungkin ada kemungkinan boleh tukar course di u nanti.. Kena berdiplomasi sedikitlah.. Mungkin ada pelajar lain yg inginkan kos anti dapat,and at the same time anti ditawarkan kos yg pelajar tue nak.. Mungkin boleh tukar..

Istikharahlah.. Kalau nak diikutkan,tahmidi dgn matrik,dua2 kena struggle..

Moga Allah beri petunjuk..

^_^ MardhiahQaisara said...

wasalam anta~...

terima kasih bg pandgn ...
memang sgt buntu~
tp,insyaAllah...jika kita sentiasa berdoa dn minta ptunjuk dr Nya..
Allah pasti tolong...semua ada hikmahnya...

syukran jazilan anta...

Nazihah@Jiha said...

Assalamualaikum...
apa2 pun tahniah akak ucapkan dik^^
pasti ada hikmahnya setiap sesuatu perkara itu...buat yg terbaik untuk diri adik^^

Nini Hartini said...

As'salam...

betul tu, istikharah lah dulu ya. Kalau kolej mara course apa?

^_^ MardhiahQaisara said...

kak jiha :: terima kasih kak...insyaAllah saye akn buat pilihn yg terbaik.. :) doakn saye kak...


kak nini :: terima ksih kak...ats sokongn...kolej mara kos sains...

shezwan said...

hey.. Omedatou!!! tahniah2!!^_^ ngee.. masoklah USIM.. best pe.. tapi klo still confius nak pilih pe mintak lah yang maha esa.. solat istiharah k.. insyaAllah dapat yang terbaek..=D

Post a Comment