You can replace this text by going to "Layout" and then "Edit HTML" section. A welcome message will look lovely here.
RSS

01 May 2011

mY HoMetoWN LanGUaGes




assalamualaikum all bloggers n readers...:D
haha..ada paham ka ini bahasa??..kompom bebelit2 lidah nk bacenye...^_~
sekilas bace,,bunyi nye cam KELATE kan?...


inilah BAHASA GERIK,PERAK...my hometown,,u know..^_^
bile miss blog bace balik bnde nh,,ade jugak yg miss blog xtawu..hadoii~ ter0k2..
ngeh3,,,actually,,miss blog mula menetap di sini pada tahun 2004(im in year5)
jadi bersekolah lah miss blog disini pada tahun 5 & 6


then,,bile dah mas0k alm permulaan remaja(form1),,miss blog bersekolah pula di IPOh..
sehingga lah tamat SPM...

maybe,,itulah salah satu fakt0r nye,,,xrety cakap gini..tapi kal0 deng0 tu paham taw !..
*xdelah ter0k sangt kan..ok ape?



btw,,tawu x GERIK kat mane??...haha,,GERIK nie terletak antara KELANTAN ngn KEDAH

kengkadang uh,,bahase rakyt di sini brcampur2 KELANTAN plus KEDAH..
haha,,,UNIQUE bukan?..^_^


hemmm,,:) sangat BERRBANGGA jadi rakyat GERIK !
kat GERIK nie bnyak tempat peraginn taw~..sangt SYI0K~!
m0h le ke GERIK~


p/s:: jangn pandang hena ya,,my hometown nih... O.o

miss blog~




Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 BuDaK BaiK:

Zulaiqa Nazri said...

wa~~
byk gler..
memang kaw gune bhse nie kat umah ape???

^_^ MardhiahQaisara said...

haha~..
mybe 2% jer aq gune...

Post a Comment